Skip to content

Om

carola_nilsson

Utbildad socionom med ett stort intresse för ledar- och medarbetarutveckling och snart 30 års erfarenhet av arbetsmiljö, individ-, grupp- och organisationsfrågor.  Genom åren har det samlats en hel del tips och trix i verktygslådan. 

 Med omvärldsförändringar och krav på resultat blir även affärsdriven HR allt viktigare. Det krävs aktiva insatser för att nå resultat och skapa en arbetsmiljö där medarbetare trivs och är engagerade. 

Har ett brett nätverk och samarbetar med psykolog, arbetsterapeut och arbetsmiljöingenjör eller andra kompetenser som krävs för att lösa din fråga. 

Sagt om mig:

”Affärsmässigt, professionellt och med hög integritet balanserar Carola arbetsgivarens krav med arbetstagarens bästa för ögonen. I mina roller på Umeå Energi var Carola ett ovärderligt HR-stöd eftersom jag kunde lita på att hon använde hela sin arsenal för att komma fram till den lösning som var bäst ur flest synvinklar. Jag fick tidigt stort förtroende för Carola som bollplank och rådgivare. Vårt samarbete hanterade samtliga HR-relaterade frågor, som rehabilitering, rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, omorganisation, med mera. Söker du en kunnig, rakryggad HR-kompetens med starka och tydliga värderingar så är det Carola du vill jobba med”.

Eva Lendic Edlund VD Norrsken AB

 

Bild: timelinephoto.se