Om

carola_nilsson

Mitt namn är Carola Nilsson. Som utbildad socionom, med ett stort intresse för ledar- och medarbetarutveckling och snart 30 års erfarenhet av arbetsmiljö, individ-, grupp- och organisationsfrågor, beslutade jag mig våren 2020 att starta eget. Genom åren har jag även samarbetat med många specialistkompetenser som nu finns i mitt nätverk som stöd och partners. 

Efter att ha arbetat som socialkonsulent, beteendevetare och HR strateg/generalist/specialist har det samlats en hel del tips och trix i verktygslådan. Erfarenheten kommer från ledare och medarbetare och möten jag haft från Arbetsmarknadsverket, företagshälsovården, energi- och installationsföretag, allt i både med och motgång.

För mig är tydlighet i kommunikation, organisation och ledarskap, medarbetarskap och delaktighet en viktig framgångsfaktor för företag som vill vara en attraktiv arbetsgivare. Med omvärldsförändringar och krav på resultat blir även affärsdriven HR allt viktigare. Det krävs aktiva insatser för att nå resultat och skapa en arbetsmiljö där medarbetare trivs och är engagerade. 

Är uppväxt i Skellefteå, bott i Luleå och Lycksele, och utgår nu ifrån Umeå.  Har tre vuxna barn och två barnbarn utspridda i landet så resor är inget hinder. På fritiden ses vi nog på en dansbana nära dig, i slalombacken, ute i stugan vid havet, på en restaurang med bra mat eller hos goda vänner.

Välkommen att höra av dig!

 

Bild: timelinephoto.se